Над 240 бакалаври и 30 магистри от Американския университет в

...
</TD
>Над 240 бакалаври и 30 магистри от Американския университет в
Коментари Харесай

Кметът на Благоевград към абсолвентите от Американския университет: Сигурен съм, че ще бъдете посланици на града

Над 240 бакалаври и 30 магистри от Американския университет в България получиха дипломите си на публична гала в Благоевград, оповестиха от пресцентъра на Общината.

" За мен е чест и привилегия, че през днешния ден сме тук дружно. Вече повече от 30 години Американският университет дефинира и е част от пулса на Благоевград. Всички вие оставате тук своите мемоари, част от най-хубавите си години и съм сигурен, че ще продължите да бъдете не просто посланици на АУБ, не просто сполучливи хора, само че и посланици на града и част от него, за което ви благодаря. Пожелавам ви доста триумфи и " На добър час! ", сподели в приветственото си слово от трибуната кметът Илко Стоянов.

На дипломирането на 29-ия випуск на АУБ на площада пред Академичен център " Балкански “ участваха още Дейвид Еванс, президент на АУБ, Н. Пр. Кенет Мертен, дипломат на Съединени американски щати в България, Майкъл Марвин, ръководител на  Настоятелството на АУБ, княгиня Мария Луиза, която връчи своята специфична премия, публични посетители, преподаватели, общественици и родители.

Церемонията стартира с тържествена върволица, под музикалния акомпанимент на Биг Бенд-Благоевград, последвана от осъществявания на химните на Р България  и на Съединени американски щати и встъпително слово на президента на АУБ Дейвид Еванс.

По традиция на финала абитуриентите от Випуск 2023 хвърлиха шапките си високо във въздуха.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР