На входа на Цар Симеоновата градина, до площад “Централен и

...
</TD
>На входа на Цар Симеоновата градина, до площад “Централен и
Коментари Харесай

Фотоизложба в Пловдив показва уникалните природни забележителности на Казахстан

На входа на Цар Симеоновата градина, до площад “Централен " и Военния клуб, от през днешния ден до края на април,  пловдивчани и посетители на града могат да прегледат забавна фотоизложба, отдадена на неповторимите естествени забележителности на Република Казахстан.

Гости на формалното разкриване на фотоизложбата със заглавие " Непознатият Казахстан " бяха Н.Пр. господин Виктор Темирбаев, дипломат на Казахстан в България, Пламен Панчев – Почетен консул на Казахстан в Пловдив, – заместник-кмет по просвета, археология и туризъм на община Пловдив, Николай Стаматов – заместник-кмет на община " Марица “ и Георги Янев – основен секретар на Областна администрация – Пловдив.  

" Благодаря на община Пловдив за опцията, която постоянно ни дава за провеждането на фотоизложби в Пловдив. Благодаря на Тракия икономическа зона и на господин Панчев за поддръжката. Изложбата е продължение на поредност, която показва достиженията, културата, природата и живота в Казахстан. Самият аз, не съм съумял да посетя всички места, които ще видите в " Непознатият Казахстан ". Тази галерия е отдадена на неповторимите забележителности, естественото благосъстояние на Казахстан и ще се убедите, че някои от пейзажите имат галактически аспект “, сподели на откриването през днешния ден дипломат Темирбаев, който пожела прелестно разглеждане на жителите на Пловдив.

" Радвам се, че това е идващ стадий от поредицата фотоизложби, проведени от Посолството на Казахстан и с поддръжката на почетното консулство в нашия град. В Пловдив – първата българска Европейска столица на културата напълно естествено се приказва доста за просвета. Затова е значимо да се подчертае, че културата има доста значими функционалности – да радва, да среща, да образова, да възпитава, само че още по-важно е, че тя гради мостове. За да вървим напред е значимо да си сътрудничим и дано тази галерия е още една стъпка и основа за взаимни планове и начинания, които ще създадем дружно, за продан на хрумвания, на просвета, на вложения и на туристи. Благодаря, че избрахте Пловдив за представянето на " Непознатият Казахстан “. Надявам се, че за пловдивчани тези начинания ще спомогнат " непознатия “ да стане " познатият “ Казахстан “, сподели заместник-кметът, който пожела триумф на изложбата и съобщи, че община Пловдив ще продължава да поддържа самодейностите на посолството. 

Приветствия насочиха още основният секретар на Областна администрация Георги Янев и заместник-кметът на " Марица “ Николай Стаматов. На финала привет във връзка откриването насочи и почетният консул на Казахстан в Пловдив - Пламен Панчев, основател на Тракия икономическа зона - най-голямата индустриална зона в Източна Европа, който акцентира, че тази галерия е още едно доказателство за положителните връзки и връзки сред нашите две страни.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР