На 21 и 22 октомври Сдружение 4ЕТРИ кани всички изкушени

...
</TD
>На 21 и 22 октомври Сдружение 4ЕТРИ кани всички изкушени
Коментари Харесай

Интересно музикално събитие ще се проведе през уикенда, входът е свободен

На 21 и 22 октомври Сдружение " 4ЕТРИ " кани всички изкушени от музикалния отрасъл на втория по рода си музикален семинар СеминАРТ " По стъпките на музиката II ". Събитието се провежда с финансовата поддръжка на Oбщинска фондация " Русе - град на свободния дух " и ще се състои в зала " Русе “ в постройката на Националното учебно заведение по изкуствата " Проф. Веселин Стоянов ".

Лектори на събитието ще бъдат Марко и Васил Анастасови - изявени и сполучливи имена в музикалния бизнес и шефове на най-бързо разрастващата се българска музикална компания – " MUZE Management “. Към тях ще се включи и Искра Милкова - един от най-видните вокални педагози сега, работеща с редица известни български реализатори, уредник на състезания и жури в такива. Участниците в музикалния семинар ще се срещнат и с Искрен Тончев Iskrata - известен български реализатор, създател и музикален продуцент.

Лекторите ще се постараят да бъдат оптимално потребни със своите познания и умелост на всички прохождащи в музикалния отрасъл. Семинарната част ще бъде на 21 октомври /събота/, като програмата включва лекции и уъркшопи на тематики " Развитие на актьори “, " Формулата за сполучлива кариера в музиката “, " Рецептата за шлагер “.

На 22 октомври /неделя/ от 19 ч. в зала " Русе “ ще се състои концерт, който ще събере лекторите и участниците в семинара, с цел да отпразнуват дружно на сцената наученото.

Семинарът е подобаващ за всеки, който свързва себе си по някакъв метод с музиката, осъществяването на сцена, музикалния бизнес или просто е любопитен за този отрасъл. Допълнителна информация можете да получите на имейл [email protected] или на телефони 0895706202 и 0879535635.

Семинарът и концертът са с вход свободен.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР