Много е важно, човек преди да сподели дадена информация в

...
</TD
>Много е важно, човек преди да сподели дадена информация в
Коментари Харесай

Трябва да си космически тъп да вкарваш обратни води в морето до помпена станция

Много е значимо, човек преди да показа дадена информация в пропагандната машина, да ревизира достоверността й. Или най-малко най-малкото да се замисли. Така стартира поста си в обществената мрежа Facebook наш съотечественик. Причината - сниманите тръби на плажа в Китен.

Ето какво споделя още индивидът:

" Поточето с кафяв цвят е от ручея, който идва от китенския извор. Това е засъхнало корито и когато влезе морска вода, тя се оцветява от пръстта и изсъхналите растения.

, в случай че бяха отходни, диаметърът им щеше да е макс ф110, с цел да бъдат заровени и скрити по-лесно и краят им щеше да бъде надълбоко в морето покрит с камъни.

Тези тръби са положени за дренаж.

За псевдожурналистите и нихилистите, които не знаят смисъла на думата и функционалността на системата - има Google.

И в този момент най-главното, да знаете - на плажа " Атлиман " има помпена станция и мръсните води се извеждат до пречиствателна станция.

Трябва да си галактически тъп да вкарваш противоположни води в морето до помпена станция.

Така и се га опиша малко повече за въпросната станция, тъй като ми омръзна да виждам по какъв начин измислени жълти сайтчета си вършат съчинение по картинки и печелят на гърба на нещастието на хората. Огромната пречиствателна станция на Китен и Приморско има най-съвременните шведски и италиански системи. От двата града – Приморско и Китен, чрез помпени системи, канализацията ще доближава дотук.

Чрез контрола на системата може в действително време да се следи по какъв начин се пречиства водата, какви са параметрите ѝ, а зимата да се ограничи размерът на работа поради по-малкият брой поданици. Инвестиционният план за възстановяване на съществуващата система за ръководство на oтпадъчните води на територията на Приморско и Китен се осъществя с финансиране по оперативна стратегия " Околна среда “ на обща стойност 22,27 млн. лв..

От тях 16 млн. лв. са безплатна финансова помощ, съфинансирането от Община Приморско е 2 млн. лв., а останалите средства са от държавния бюджет.

Реконструкцията и разширението на съществуваща пречиствателна станция ще обслужва над 55 000 поданици и посетители на Приморско и Китен по време на туристическия сезон. Прилагам и фотография на въпросната станция.

П.С. Бъдете съпричастни с нещастието на хората и ценете нашето, българското и родното ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР