Мирен протест на близки и роднини на загиналите в катастрофата

...
</TD
>Мирен протест на близки и роднини на загиналите в катастрофата
Коментари Харесай

Тодор Бараков: Той ще излезе от затвора, но нашите деца ще останат на гробищата

Мирен митинг на близки и родственици на починалите в злополуката край Кадиево Тодор Бараков и Виктор Василев се организира в Пловдив през днешния ден един час преди следващото правосъдно съвещание по делото, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg . То ще стартира в 13,30 часа в Апелативния съд.

" 5 години за две деца? Дрогиран дрифтаджия, уредник на гонки. Искам оптималната присъда - 15 години. Той ще излезе от пандиза, само че нашите деца ще останат на гробищата. Винаги намират някакви малки врати юристите. От това момче чакам всичко - вижда ме в съда и клати главата заканително. Явно такива джигити са покровителствани от полицията ", съобщи за медията ни бащата на Тошко - Тодор Бараков.

През януари 2022 година съдът призна Петър Маринашки за отговорен за причиняването на злополуката след приложимост на наркотични субстанции. В тежкото произшествие починаха 16-годишният Виктор и 17-годишният Тодор.

Третото момче Николай е получило междинна телесна щета. Присъдата бе 5 години отнемане от независимост и 8 години отнемане от право да ръководи МПС. Наказанието би трябвало да се изтърпява при общ режим. 

Сега Окръжна прокуратура, близките на потърпевшите и самият обвинен стачкуват въпросната присъда.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР