Министерският съвет прие Решение за откриване на консулство на Република

...
</TD
>Министерският съвет прие Решение за откриване на консулство на Република
Коментари Харесай

Консулство на Молдова ще бъде открито в Бургас

Министерският съвет одобри Решение за разкриване на консулство на Република Молдова в Република България, ръководено от почетно консулско длъжностно лице, със седалище в град Бургас и консулски окръг, обхващащ територията на областите Бургас, Варна и Добрич и за назначение на г­жа Женя Атанасова за почетно консулско длъжностно лице. Това оповестиха от държавната осведомителна работа. 

Г-жа Атанасова е член на Управителния съвет на Българо­молдовската търговско-промишлена палата и заместник-председател на Съвета на шефовете и ръководител на Одитния комитет на " Кепитал Холдинг Груп “ АДСИЦ и в качеството си на почетно консулско длъжностно лице се чака да работи интензивно за поддържане и в допълнение насърчаване на отличните двустранни връзки сред Република България и Република Молдова.

Откриването на почетно консулство на Република Молдова в гр. Бургас ще способства за увеличение на опциите за съдействие сред двете страни в икономическата, научно-образователната, туристическата и други области от съвместен интерес.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР