Лют скандал се разрази на общественото обсъждане за застрояване

...
</TD
> Лют скандал се разрази на общественото обсъждане за застрояване
Коментари Харесай

Скандал в Южен за ново строителство в междублоково пространство

Лют скандал се развихри на публичното разискване за застрояване на частен терен в междублоково простроство на ул. " Братя Бъкстон " 107. Жители на квартала изрично се възпротивиха на желанието на вложителя Тунджай Белберов да вдигне 4-етажна постройка на мястото, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Общественото разискване беше планувано по избор на притежателя на парцела, с цел да се показа и разиска обстоен организационен проект - проект за регулация и застрояване (ПУП-ПРЗ). Гражданите бурно възразиха против желанието му да строи, а диалогът мина на висок звук, с тракане по масата, спирания. 

Новият Подробен устройствен план планува 4 улици, които би трябвало да бъдат издигнати от общината. В протокола към разискването беше записано, че жителите не са съгласни с изменията и не желаят ново строителство на мястото. 

" Искате или не желаете, с вас сме в един парцел. Това, което казвате: " Това са нашите градинки ", са и моите градинки. Не мога да построя един сантиметър повече от това, което е по закон " - сподели вложителят. Призна, че е сключил недобра договорка, а хората му предложиха да се разбере с общината и да я скапе.

Повече гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР