Култовото трио Братя Мангасарян отново е на върха на музикалната

...
</TD
>Култовото трио Братя Мангасарян отново е на върха на музикалната
Коментари Харесай

Егаси феста: След години творческа пауза култовите Братя Мангасарян се завръщат

Култовото трио Братя Мангасарян още веднъж е на върха на музикалната сцена, след години креативна пауза.Те са Зюмбюл, Среброто и Кулю и извършват " манга-хип хоп ", с който ще разкършат публиката в Бургас, тъй като най-хубавото място за танци на морския бряг още веднъж е   " ЕГАСИ ФЕСТА ". На сцената, под намерено небе ще прозвучат златните  хитачки  - " Тер’о – Рер’о "  , " Бай мангау ", " Парти Стрес ", " Млад, Силен, Красив ", " Въф кубъ " и още.

" ЕГАСИ ФЕСТА ",стартира стремително предишното лято и събра хиляди фенове на хип-хопа дружно с най-хубавите изпънители за последните три десетилетия. Успешният формат се завръща със своето второ издание на 23 и 24 август /петък и събота/, за да  сътвори още по-уникална атмосфера, допълнена от впечатляващ тон, образни, пиро резултати и топ актьори.

Програмата за първия ден,23 август,  включва осъществявания на музикалните митове C-BLOCK, TURBO B, РУМЪНЕЦА И ЕНЧЕВ, БРАТЯ МАНГАСАРЯН и доста други. DJ MARTI G и INKARNATION ще държат вълнението до зори.

Вторият ден, 24 август, ще бъде не по-малко трогателен, с присъединяване на ГУМЕНИ ГЛАВИ, ЛОШИТЕ (ДВЕ ЛИЦА), КОНСА, RBR, F.O. & PEEVA, JENTARO и доста други актьори, които ще ви подарят прекарвания за цяла зима.

Входът ще бъде отворен от 17:00 часа, като концертът ще продължи до 02:00 часа. Морска гара ще се трансформира в най-големия открит клуб в района, подготвен да посрещне всички фенове на хип-хоп музиката. 

Деца до 10 години влизат гратис, а гости под 18 години би трябвало да показват декларация от родител/настойник.

Не пропускайте опцията да бъдете част от най-големия хип-хоп фестивал на годината! Запазете датите и се подгответе за необикновено музикално премеждие с " ЕГАСИ ФЕСТА " в Бургас!
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР