Комаргейт, Голямата комарна криза и Лятото на нашето надеволство -

...
</TD
>Комаргейт, Голямата комарна криза и Лятото на нашето надеволство -
Коментари Харесай

Свирепи и големи като врабчета: Русенци пропищяха от комарите, но не изгубиха чувството си за хумор 

" Комаргейт ", " Голямата комарна рецесия " и " Лятото на нашето надеволство " - по този начин консуматори в обществените мрежи озаглавиха казусът с комарите в Русе. Въпреки сериозната обстановка русенци демонстрираха забележително възприятие за комизъм. Във Фейсбук се появиха голям брой колажи, смешки и разкази, които повдигнаха духа в мъчителната борба със " завоевателите ". 

" Аве единствено на мене ли ми се коства, или комарите тая година са характерно злобни и настървени? Едно време не хапеха по този начин свирепо, едно време чуе се жужене, кацне, забие си хоботчето, цоцне дваж-триж, едвам утоли жаждата, избърше си устата, оригне се, па ти благодари за гостоприемството и те остави на мира. Сега на ръката с която гоня един ме кацат два нови комара и смучат до момента в който им се оцъклят очичките, а всяка кръвна транзакция замязва на сатанически обред по кръвопреливане. Милейди както е 40 кг тъкмо 6 комара могат да и източат кръв колкото при цикъл. И тъй като минахме около кея, там комарите са на тайфи и доста ме ядоса че не чакат ред и какъв брой са нагли, по този начин ми писна, че си набелязах един комар, който да убия с ненужна гняв и мощ, като за наставление за останалите. Засилих си ръката и шляяяяяяяяп по крайници с доста над нужната засилка, чак се чу плисък, който отекна по ската. ", по този начин разказа усещанията си от комарите тази година русенец в известна Фейсбук група. 

Майка споделя по какъв начин в детската градина предизвестяват малчуганите да се пазят, с цел да не бъдат отнесени от тълпи комари. 

Снимки, които илюстрират какъв брой огромни са комарите и занимателни колажи, можете да видите в галерията.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР