Кaufland България продължава да разширява броя на стоките и услугите

...
</TD
>Кaufland България продължава да разширява броя на стоките и услугите
Коментари Харесай

Бизнесмен от Пловдив похвали Кaufland

Кaufland България продължава да уголемява броя на стоките и услугите под един покрив, които дава на своите клиенти. Преди дни отвориха порти две български сладкарници от районната сладкарска верига " Попимони “ в двата осъвременени хипермаркета в пловдивските квартали  " Христо Ботев “ и " Гагарин “, оповестиха от веригата.

Партньорството със сладкарници  " Попимони " стартира преди повече от девет години. В резултат на One Stop Shopping концепцията на ритейлъра, с двата новооткрити обекта, броят на сладкарниците в хипермаркетите на веригата става общо шест – в Пловдив и в Пазарджик.

В резултат на партньорството сред локалния сладкарски водач и ритейлъра, бизнесът на " Попимони “ се разраства. От производител на сладкарски произведения, марката стартира да отваря свои обекти на територията на Кaufland, като първата сладкарница е открита през 2014 година:

" Към оня миг нямахме огромен опит в пазара на дребно, тъй като сме снабдител на едро в Пловдив и района, само че взехме решение да пробваме, тъй като сме познати тук, където е нашето произвеждане. Имаме доста допирни точки с политиката на Кaufland и това ни кара да вървим напред и да гледаме в една посока. Сред тях са разнообразието на асортимента, качеството и наличните цени, които предлагаме. В непрестанен контакт сме, обсъждаме обстановките и въпросите с сътрудниците ни от Kaufland и се вслушваме в препоръките, които досега постоянно са ни водили към сполучливи решения! “, споделя Илиян Петков, притежател на сладкарската верига.

Заедно със сестра си Елена Тодева развиват бизнеса си. От сладкарски завод, ситуиран на 460 кв.м., към днешна дата " Попимони “ разполага с шест сладкарници в хипермаркетите на Кaufland в Пловдив и Пазарджик, напълно реновирана индустриална база, ситуирана на 1200 кв.м. с най-модерно съоръжение и още един обект директно пред сладкарския завод. В  производството и сладкарниците на веригата са заети общо 75 чиновници. В интервала на пандемията от Covid-19 с помощта на локациите си – на територията на хипермаркетите на Кaufland, сладкарниците не затварят порти, а не престават да действат като точки за продажба, съгласно настоящите в интервала условия.

" Подкрепата на български бизнеси е значима част от политиката на Kaufland. Партньорството с локалните бизнесмени подкрепя тяхното развиване, а добавената стойност за веригата е, че добавя разнообразието от артикули и услуги, които клиентите могат да намерят под покрива на хипермаркетите ни. Поетапно модернизираме магазините ни в посока One Stop Shopping – място за пазар и прекарвания за цялото семейство на едно място “, разяснява Петър Пекалиев, началник на Централно ръководство на недвижимостите в Kaufland България.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР