Къща съм имал някъде. Който я намери - му я

...
</TD
>Къща съм имал някъде. Който я намери - му я
Коментари Харесай

Зико за хотела: Моята съпруга има печеливш бизнес от доста време

" Къща съм имал някъде. Който я откри - му я правя подарък. Две-три - който ги откри, негови са! Не върша фамилен хотел " - това съобщи кметът Здравко Димитров на брифинга, на който разгласи, че напуща редиците на партия ГЕРБ, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Ето какво сподели още по тематиката:

" Това нещо, което го наричате фамилен хотел, преди 20 години купих от Бедо Доганян, един нафтопункт 300 квадрата и работеше като бензиностанция. Спря да работи. Вкарах Подробен устройствен план, Тотев ме вкара в съда, 140 индивида влязоха да разписват. Два пъти. Седем години, осем години Подробен устройствен план, само че не ми беше настоящо, не ми беше тематика. Издадоха ми строително позволение, само че през това време от юг построиха огромен блок и не можеше да бъде жилищно, а аз имах подготвен план. Проектът е от 5-6 години.

Сега алтернативата беше дали да е публично или жилищно. Не може да бъде жилищно, по тази причина същият план се назовава апарт хотел. Дадох го на обезщетение. Дори не го строя аз или моята брачна половинка. Моята брачна половинка има бизнес от много време. Печеливш бизнес. Така че не виждам драма. Има документи - може да ги видите. ПУП-ове, строителни позволения, контракти и т.н. 

Няма от какво да ме е позор. Но както е поднесено на господин Борисов: " Абе, строял си хотел? " Викам: " Да не ме бъркате с Тотев? Нямам хотел аз ". 

Хиляда квадрата е с избата. И не знам какъв брой иска ми се падне на мен като обезщетение, тъй като е плаващо по отношение на цените. Нямам такава двигателна сила. 

Къща къде ми споделиха, че имам? В Марково? В Коматево. Аз имам малко по-нагоре къща - в Бойково имам къща, доста от дълго време издигната. С двете ръце я построих. Много от дълго време, преди да се занимавам с политика ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР