Каним ви на първа копка по проект: Подобряване и модернизация

...
</TD
>Каним ви на първа копка по проект: Подобряване и модернизация
Коментари Харесай

Официално: Утре започват пробива при Водната палата

" Каним ви на първа копка по план: " Подобряване и рационализация на градската среда в гр. Пловдив “, финансиран посредством финансови принадлежности, основани по линия на Оперативна програма “Регионално развитие” 2014-2020 година ", обект " Пробив на водна палата – транспортен възел на две равнища за връзка на бул. " Цар Борис III Обединител “ и бул. " Марица – юг “ - инженеринг “. Събитието ще се състои на 5.10.2022 година от 11.00 часа на паркинга против Регионална инспекция за опазване на околната среда ".

Това оповестиха преди минути от пресцентъра на община Пловдив. 

Стойността на строително-монтажните действия по плана " Пробив на Водна палата – Транспортен възел на две равнища за връзка на бул. " Цар Борис III Обединител “ и бул. " Марица юг “  възлиза на 9,2 млн. лева Средствата са част от 30-милионния заем, който Община Пловдив взе от Фонда за устойчиви градове.

Според проектите на администрацията обектът би трябвало да е приключен до края на 2023 година

Наскоро стана ясно, че на бъдещото кръстовище ще има единствено десни завои. Обръщането на посоката на придвижване ще става на най-близките кръстовища, защото механически не е допустимо непосредствено да се слезе от локалните платна на долното равнище.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР