Как е възможно някой да паркира така зад моята кола?!?,

...
</TD
>Как е възможно някой да паркира така зад моята кола?!?,
Коментари Харесай

Има такова паркиране, пловдивчанка се оплака, в мрежата я разбиха от коментари

" Как е допустимо някой да паркира по този начин зад моята кола?!? ", попита пловдивчанка въе фейбук групата " Забелязано в Пловдив - Seen in Plovdiv ", видя  Plovdiv24.bg.

Колите безусловно са се " целунали " и са тъкмо ризница до ризница.

Пловдивчани обаче не съчувстват в тази ситуация на дамата, даже в противен случай:

" Как е допустимо да отделяш от свободното си време да занимаваш всички с проблемите си е по-важният въпрос. Има си телефон на общината, в случай че си на синя зона си има и телефон на паяка, обаждаш се и до 10-15 минути " казуса " е решен... "

"  Ще отделя време да напиша,че паякът мина около мен.Аз започнах да махам с ръка,при което и те ме поздравиха махайки с ръка ", отвърна пострадалата.

" Докато не му се обадите по телефона няма кой да Ви обърне внимание. Паякът не се разкарва ей по този начин из града да гледа кой е в нарушаване, че да го вдигне. Щом е минал празен около вас, очевидно към този момент някой го е повикал. Обаждате се, казвате какъв е казуса, къде се намирате, каква е колата, която би трябвало да се в профил и те идват. Докато не го извършите му махайте колкото желаете, отново ще бъдете единствено поздравени ", споделя своя опит друга жена.

Друг водач изяснява по какъв начин тъкмо става сходно допиране:

" Просто е. Паркираш на метър разстояние. Изправяш кормилото. Гасиш мотора. Даваш на свободна и добутваш леко до момента в който опре. "

Според други това напряко си е мурафет.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР