Жителите на пловдивска улица са под непрекъснат терор от автомонтьор,

...
</TD
>Жителите на пловдивска улица са под непрекъснат терор от автомонтьор,
Коментари Харесай

Има неочаквано продължение на статията за завръщането на мутрите в Пловдив

Жителите на пловдивска улица са под непрестанен гнет от автомонтьор, разбра Plovdiv24.bg от свои читатели. 

Гражданите са били предизвикани да ни потърсят и да опишат своята позиция след наша обява.

Информацията ни от през вчерашния ден е взета от бюлетина на ОД Министерство на вътрешните работи - Пловдив. На улица " Пенчо Славейков " в Пловдив, мъжът се скарал със собствен по-млад комшия и строшил с дървена бухалка фар на колата му.  

Читателка на медията ни даде подробна предистория какво е довело до ескалацията на напрежението сред двамата мъже.

Разказа ни, че в действителност автомобилът, по който са нанесени вредите, е благосъстоятелност на автомонтьор, работещ в " Мараша ". Въпросният господин не е гражданин на Пловдив, а пристигнал тук при прочут.

" Мутрата " е наш съсед, а пострадалият е " псевдоавтомонтьор ". Монтьорът е пристигнал от края на България. Той бил сътрудник на наш комшия. От 1 година и 3 месеца прави поправки на улицата на коли. От заран до вечер се пуска мощна музика, цялата улица е мазна, не можем да спим. Спалните ни са от към улицата - мирише на масло, на бензин. Една циганска махала  ще е по-добре в сравнение с тука.

Това не може да продължава. Един ще тормози цяла улица.  По среднощ също работи на лампа. Към кого да се обърнем? Подадени са две тъжби и още тъжби подадем против това момче. Той се заканва, че него няма кой да го пипне. Звънни ни измежду нощите, че сме му заели мястото. Кое място? Ние живеем от 40 години на тази улица. До в този момент в никакъв случай не е било по този начин. За мен няма такава страна, която да отбрани жителите от една мутра. ", показа ядосана читателката.

Според нея хората ще останат с неверно усещане, че нейният комшия е агресорът, а в действителност действителността е друга.

" Историята с бухалката е следната: Комшията му е направил забележка да спре да чука, тъй като майка му е болна на легло. Съответно псевдомонтьорът отвърнал " Ти ли ще ми кажеш? На мен никой нищо не може да ми каже и да ми направи. " Комшията се е вбесил, тъй като господинът на всички отговоря по този начин. Мисли, че е богопомазан и недостижим ".

Жената показа, че желаят помощ от институциите. След случая монтьорът е свалил номерата на колата си.

" Псевдо автомонтьорът е отправил закани към комшия. Казал му е, че в случай че си отиде до Девин, може и жив да не се върне. Баща му е подал тъжба в полицията и нищо. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР