Известният като Емили Тротинетката Даниел Йорданов на тази етап не

...
</TD
>Известният като Емили Тротинетката Даниел Йорданов на тази етап не
Коментари Харесай

Емили Тротинетката няма намерение да се признае за виновна в съда

Известният като Емили Тротинетката Даниел Йорданов на тази стадий не възнамерява да подписа съглашение с прокуратурата или да признае виновност за клипа с вързано като куче момче и да изиска кратко правосъдно разследване, което би му подсигурило понижаване на присъдата с една трета. Това заяви за " " адвокатката му Анелия Райчева. Началото на делото против Емили Тротинетката, Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца и Стоян Карапанов е планувано за 20 юли, само че евентуално ще бъде отсрочено, тъй като юрист Райчева е в отпуск. 

Четиримата са упрекнати в за безчинство и жестоко нарушение на публичния ред с извънреден цинизъм, наказването за което е до 5 години затвор.

На 3 април, по авансово разискван сюжет, те почнали да снимат клипа, като развеждали  Д.Д. с колан, вързан в региона на шията му, а той лазел на коленете си и имитирал придвижванията на куче. Същевременно му давали команди да сяда, да подава лапа, да лае. Хвърляли на земята празна чаша, която трябвало да занесе на всеки от тях. Ролите им били разпределени – Даниел Йорданов бил " стопанин “ и държал каишката, а Тодор Чалъков и Петко Караилиев давали команди.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР