Издирва се 48-годишна жена, избягала от психодиспансера в Пловдив, съобщи

...
</TD
>Издирва се 48-годишна жена, избягала от психодиспансера в Пловдив, съобщи
Коментари Харесай

Жената, избягала от психодиспансера в Пловдив, видяна в центъра на Белащица?

Издирва се 48-годишна жена, избягала от психодиспансера в Пловдив, заяви за Агенция " Фокус “ Хари Харалампиев, неин непосредствен другар. Жената е оповестена за общодържавно търсене на 6 декември, само че досега няма диря от нея. Тя се споделя Жанета Тодорова и е от Карлово. Облечена е с кафяво яке, със светли дънки и черни боти, има сини очи.

По информация от приятеля й, през последния час му е било обявено, че жена,  отговаряща на същите описания, е била видяна в пловдивското село Белащица. Ходела дезориентирано, гледала е елхата в центъра на селото. Вече са задействани локалните групи да схванат дали това е търсената Жанета.

Тя е художник, през последните 4 години е била в Холандия, само че се е върнала и още веднъж е в тежка меланхолия. " Принципно тя е доста интелигентно момиче ", твърди Харалампиев.

" Говори четири езика, единият от тях иврит, има болестта от години, само че ние се оправяме “, сподели още той. Тъй като той пътува отвън страната, в последно време Жанета е била със сестра си и възрастния си татко, където непрекъснато е говорела за самоубийство.

Така е била настанена в Психодиспансера в Пловдив, откъдето настояват, че е избягала през оградата. Но в действителност няма скъсана ограда, описа Хари Харалампиев. По думите му, никой не ревизира и записите от камерите. Изобщо, съгласно него, не се прави нужното, с цел да бъде открита.

Приятелите и обикалят и я търсят на всички места, даже са употребявали дрон за това, само че следи към този момент няма.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР