Искаме да спре полицейският произвол. Това не е нормално да

...
</TD
>Искаме да спре полицейският произвол. Това не е нормално да
Коментари Харесай

Протестиращи: Унизително е хора да бъдат събличани!

" Искаме да спре полицейският произвол. Това не е обикновено да се случва в една естествена страна - в един нощен клуб да има инспекция на 400-500 индивида " - съобщи протестиращ пред ОД на Министерство на вътрешните работи в Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

И още:

" Да бъдат събличани - това е унизително. Ако е имало някакъв сигнал подаден, дано се ревизират тези хора, към които е сигнала. 500 индивида да държат 5 часа - не е обикновено. За първи път се случва това нещо ".

" Протестирам, тъй като ни пречат да работим. Нарушават правата на клиентите и на личния състав, изобщо - на хората " - съобщи пред камерата на Plovdiv24.bg  друг протестиращ против полицейската интервенция в пловдивски нощен клуб мъж.

" Затваряне на това заведение в подобен празник по този метод е недопустимо. Ако имат някакви възгледи към някой - да си го приберат, да си го видят и по този начин нататък. Пречат ни да работим, а ние сме отишли да работим. И други инспекции сме имали, само че такова нещо - не е имало. Идват, влизат, за час-два, ревизират хора и документи, само че такова нещо - затваряне за 6 часа, със събличане на клиенти и личен състав, голи хора - това не е обикновено " - сподели протестиращият.

Повече в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР