Гребният канал в Пловдив е опасан с огради. Във фейсбук

...
</TD
>Гребният канал в Пловдив е опасан с огради. Във фейсбук
Коментари Харесай

Огради на Гребния канал ядосаха пловдивчани

Гребният канал в Пловдив е наобиколен с огради. Във фейсбук групата " Забелязано в Пловдив " жителите на града се възмущават, че не могат да се разходят на мира, а се постанова да бъдат лимитирани, видя  Plovdiv24.bg.

Родители с детски колички и спортуващи са мощно раздразнени от този факт:

Останах много неприятно сюрпризиран през днешния ден при разходката със 6-месечното ни бебе на Гребната! Достъпът е стеснен заради неразбираеми аргументи и без да има указателни табели / продължението на ул. " Рая`?!! Дано да не е по този начин задълго!?!

" К`ва е тая цървулщина? Кой я утвърди? Защо тоя елементарен народ го разрешава? "

Заради последното състезание по гребане имаше ограничавания за пешеходците и спортуващите да не пречат на гребците по време на надпреварата. Това е по условие на ФИСА поради сигурността на жителите.

Plovdiv24.bg  се свърза с отрасловия заместник-кмет по спорт - Георги Титюков, който изясни, че оградата е останала две седмици заради съревнование по триатлон, който се е провело в двата дни - 12 и 13 август. Оградата е била на място заради съображения за сигурност, като през тези две седмици сред двете надпревари е имало вход и излаз на избрани места, тъй че пловдивчани да имат достъп до алеята за разходка и спорт на Гребния канал.

От през днешния ден ажурната ограда стартира да се демонтира.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР