Граждански протест заради забавената реконструкция на Рогошко шосе събра неколцина

...
</TD
>Граждански протест заради забавената реконструкция на Рогошко шосе събра неколцина
Коментари Харесай

Засадиха картофи в дупките по Рогошко шосе

Граждански митинг поради забавената реорганизация на " Рогошко шосе " събра неколцина недоволни жители. Хората желаеха неотложно да стартира ремонтът на улицата, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Проблемът е от 2013 година, само че до момента не е подхванат ремонт. Призоваваме кмета и общината да си свършат работата, тъй като преди повече от 100 дни е определен реализатор на обекта, споделиха протестиращите. 

Предвидения период от 533 дни е прекомерно дълъг за сектор от 3,5 километра, по тази причина би трябвало да се преразгледат и преподпишат договорите. Според уредниците ремонтът би трябвало да се извърши за към два месеца.

Припомняме, че реконструкцията на " Рогошко шосе “ се планува да стартира до няколко седмици. Има план, определена е компанията реализатор, обезпечено е финансирането. До дни следва и издаването на нужните строителни разрешителни.

Точно в 16:30 стачкуващите затвориха придвижването в час пик с шествие в посока траурния парк, а преди отва алегорично засадиха картофи в образувалите се дупки.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР