Гражданин се свърза с Plovdiv24.bg, за да изкаже своето разочарование

...
</TD
>Гражданин се свърза с Plovdiv24.bg, за да изкаже своето разочарование
Коментари Харесай

Пловдивчанин: За това ли плащам по 100 лева на месец?

Гражданин се свърза с Plovdiv24.bg , с цел да изкаже своето отчаяние от oбслужването в първия и единствен към този момент в Пловдив общински многоетажен паркинг. Той се намира на ул. " Орфей " в " Смирненски ".

Искам да попитам ръководството за това ли заплащам по 100 лв. на месец с цел да виждам колата си умърсена? Как може такова безхаберие? Да не приказваме,че е цялостна бедност в последно време, обектът е толкоз е безстопанствен обекта,че напряко не е истина! 

Пълно е със миризливки, бариерата от време на време не действа на изхода и постоянно се случва да закъсняват хората за работа. Охраната спи в кабината, а в случай че е там - се разхожда в близост. Адски отчаян съм,както и доста други хора. Паркингът е на към 60 % празен сега, откогато таксата стана 100 лева всеобщо хората стопираха да си оставят колите там. Аз също се възнамерявам дали да спра да си давам парите напразно! 

Живея в " Смирненски ", откогато съм се родил и с годините никой не си мръдна пръста да направи голите поляни из блоковете паркоместа за хората.

Хората мощно имаха вяра,че този паркинг ще бъде несъмнено място за колите им, само че уви.

Надявам се градските управляващи да се вземат в ръце, преди постройката на паркинга да се е трансформирала в леговище на бездомници и наркомани. Такива са околните до паркинга изоставени здания, които едно време бяха игрална зала и хранителен магазин. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР