Гневни пловдивчани се свързаха с редакцията на Plovdiv24.bg, за да

...
</TD
>Гневни пловдивчани се свързаха с редакцията на Plovdiv24.bg, за да
Коментари Харесай

Живеещи в спокоен централен квартал в Пловдив искат да продадат жилищата си

Гневни пловдивчани се свързаха с редакцията на Plovdiv24.bg , с цел да изкажат възмущението си от дълготраен проблем. Става въпрос за непрекъснатите ВиК повреди в центъра на Пловдив и по-конкретно квартал " Съдийски ".

От думите на хората стана ясно, че въпросните са съвсем всекидневие, случват се непрекъснато и основават редица неудобства на живеещите в региона. Само през тази седмица да вземем за пример е имало повреди по улиците " Стоян Михайловски " и " Константин Величков ", а засегнатите са стотици жители.

" Не се търпи към този момент! Не можем да се изкъпем като хората и това не е един път месечно, а през няколко дни! Буквално живеещи тук желаят да продадат жилищата си поради този непрекъснат проблем. Очевидно тръбите и водопроводите са извънредно остарели и аварират непрестанно. Искаме замяна и ремонт, протичащото се е срамно за 21-ви век ", не скри раздразнението си пловдивчанин.

" Имам недоволство по отношение на многократните проблеми на ВиК в квартал " Съдийски ". Всеки месец има спукана тръба (а от време на време и по 2 на месец) или повреда и няма вода в продължение на часове. Това става неприемливо и имам вяра, че в случай че публикувате публикация, тези " от горната страна " ще се усетят и ще създадат повсеместен ремонт на водоснабдяване на квартала. Мисля, че ще е по-адекватно да се затворят улиците на части за по 2-3 седмици всяка, а даже и повече, с цел да се сменят старите тръби ", добави различен наш четец.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР