Глас народен, глас Божи, така заместник-кметът коментира какво ще се

...
</TD
>Глас народен, глас Божи, така заместник-кметът коментира какво ще се
Коментари Харесай

Пламен Райчев за пробива до Водната палата: Ако кажат да бъде спрян изцяло, ще бъде спрян

" Глас национален, глас Божи ", по този начин заместник-кметът разяснява какво ще се случи с плана за пробив до Водната палата, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" В самия обект няма осъществени кой знае какви строително-ремонтни работи. Преместваме оградата в северната част, ще ограничим придвижването на пешеходците в тази част, в която е работено. Ще се отстранен знаците и ще бъде въведена нова краткотрайна организация на придвижването “ изясни още той и добави, че се връщат левите завои на кръговото кръстовище.

По думите му следва да се провежда ново публично разискване на плана за пробив. То ще е в най-кратки периоди, преди изтичане на 45 дни, дадени от Общинския съвет.

" Ще бъде оповестено на уеб страницата, ще бъдат събрани и специалисти. Ако кажат да бъде спрян планът нацяло, ще бъде спрян. Това може да стане с решение на Общинския съвет, както Общинският съвет реши този план да бъде стартират, по този начин може да реши и да бъде спрян. Ние ще осъществим решението с всички последствия.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР