Европейската комисия избра Международен панаир Пловдив за първа спирка у

...
</TD
>Европейската комисия избра Международен панаир Пловдив за първа спирка у
Коментари Харесай

ЕК представя ползите от единния пазар на Международния технически панаир - Пловдив

Европейската комисия избра Международен панаир Пловдив за първа спирка у нас в своя пътуващ план, отдаден на 30-годишнината от основаването на обединен европейски пазар. Инициативата показва изгодите от общите правила в Европейски Съюз, които подсигуряват свободното придвижване на хора, артикули, услуги и капитали.

Целта е повече европейски жители да се срещнат с обстоятелствата и опциите, които носи европейската икономическа интеграция. Много потребна информация могат да получат и бизнесмените, които се стремят към разширение на бизнеса си.

Затова ръководителите на плана целеустремено избраха 77-ото издание на Международен механически панаир. Есенното индустриално ревю в Пловдив е платформа за настоятелен контакти и късмет за бъдещи партньорства. По тази причина атрактивният щанд на Европейската комисия ще посрещне гости и изложители на 14 и 15 септември.

За да подсигурява, че единният пазар остава общо богатство, което дава резултати за всички хора в Европейски Съюз, Комисията непрестанно работи върху неговото развиване в нови области. Срещите с институции, споделящи отговорността за ефикасното използване на разпоредбите на единния пазар, са част от юбилейната обиколка. Такива са планувани и в Пловдив.

Единният европейски пазар е основан на 1 януари 1993 година, след подписването на Договора от Маастрихт на 7 февруари 1992 година Първоначално в състава му влизат 12 страни: Белгия, Дания, Германия, Ирландия, Гърция, Испания, Франция, Италия, Люксембург, Холандия, Португалия и Обединеното кралство. Днес единният пазар се състои от 27 страни членки, както и Исландия, Лихтенщайн, Норвегия, като Швейцария има непълен достъп.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР