Енвер Асан Мехмед отново се изправи пред Районен съд

...
</TD
> Енвер Асан Мехмед отново се изправи пред Районен съд
Коментари Харесай

Енвер Асан ще получи само глоба за побоя над шофьор от градския транспорт

Енвер Асан Мехмед още веднъж се изправи пред Районен съд - Пловдив като обвинен по дело за причиняване на лека телесна щета, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg . поради отстраними неточности и несъответствия в обвинителния акт.

31-годишният Енвер е упрекнат в това, че по хулигански подбуди е провокирал " травматичен артрит на лявото слепоочно-долно челюстна става и отчасти строшаване на короната на шести низък ляв зъб " на 48-годишния водач от градския превоз в Пловдив Бисер Асенов.

Обвиняемият работи сега като обществен помощник, а също така е наследник на известния главатар в квартал " Столипиново " Асан Мехмед, прочут още с прозвището Кучкаря.

Инцидентът е от 28.10.2020 година и е станал на последна спирка на ул. " Калина " в " Столипиново ". Пострадалият бил спрял за престой върху остров, построен на ул. “Калина “ наоколо до ул. “Крайречна “. Той бил самичък в рейса, защото изчаквал кондуктора, който слязъл на предпоследна спирка. Рейсът бил със разпален мотор и със затворени порти. Подсъдимият Енвер приказвал по телефона наоколо до рейса и откакто завършил диалога си, почукал на предната врата. Шофьорът му отворил вратата, тъй като го помислил за пасажер.

Когато обаче подсъдимият влезнал, се развикал на водача за какво стопира на посоченото място. Докато потърпевшият се извинявал, Енвер Асан Мехмед почнал да му нанася удари с юмруци в региона на лицето, след което го хванал с ръце и издърпал по стълбите от рейса. Бутнал Бисер Асенов на земята и почнал да му нанася удари с ръце и крайници по лицето.

Веднага щом подсъдимият спрял с непредизвиканата физическа експанзия, водачът се изправил и влезнал в рейса като затворил предната врата. След това се обадил на тел.112, защото на място дошъл и бащата на подсъдимия - Ахмед Асан, който също се държал нападателно и заплашително.

В днешното разпоредително съвещание на Районен съд не бе почетена молбата на потърпевшия Бисер Асенов да бъде конституиран като частен обвинител. Това стана факт поради желанието на отбраната делото да протече по особените правила. То ще бъде позволено дефинитивно на 19 април, когато бе планувано идващото съвещание.

За провинението, в което е упрекнат Енвер Асан, законът планува наказване до 3 години отнемане от независимост. Тъй като той е с чисто правосъдно минало, делото от наказателно минава в административно. Това значи, че Енвер ще получи като наказване единствено санкция и публично няма да се води осъждан.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР