Едни от най-добрите специалисти по детски болести от София ще

...
</TD
>Едни от най-добрите специалисти по детски болести от София ще
Коментари Харесай

Специалисти по детски болести ще преглеждат безплатно в Бургас

Едни от най-хубавите експерти по детски заболявания от София ще прегледат деца от Бургас на 25 февруари т.г., събота. Това оповестиха за " Фокус " от Регионалната здравна ревизия в града. Лекарите са част от Програма " Детско здраве ", в която вземат участие водещи експерти от болница " Пирогов " и лекари от Столична лекарска гилдия. 

Детските лекари са от специалностите УНГ, ортопедия и травматология, неврохирургия, урология, хирургия, кардиология, неврология, ендокринология, дерматология, педиатрия, образна диагностика, АГ и офталмология. Те ще преглеждат гратис деца от 0 до 18 години в ДКЦ 1, гр. Бургас. Профилактичните прегледи ще бъдат осъществени в границите на акцията Програма " Детско здраве ".

Прегледите ще се правят на 25 февруари, събота, от 9.00ч до 13.00 часа в постройката на ДКЦ 1, гр. Бургас, бул. " Стефан Стамболов " 73.

Децата, които са с хронични и съпътстващи болести, би трябвало да носят за прегледа цялата здравна документи, съпровождаща болестта.

Желаещите да се възползват от опцията е належащо авансово да се запишат на телефон 056/810 571 и 056/859 751. Записването се случва всеки работен работен ден сред 14.00 и 18.00 часа.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР