Две поредни домови кражби са разкрити след активно разследване на

...
</TD
>Две поредни домови кражби са разкрити след активно разследване на
Коментари Харесай

Крадец се представи за служител в телеком, пловдивчанка му повярва

Две следващи домови обири са разкрити след интензивно следствие на чиновници от Второ районно управление (на МВР) в Пловдив. 40-годишният причинител е осъждан и прочут на криминалистите с почерка си на деяние да отмъква от преддверията на незаключени жилища разнообразни движимости и предмети.

Според събраните доказателства, в средата на месец март по този метод мъжът лишил портмоне с персонални документи, пари и ваучери за храна от апартамент на ул. " Братия “. Дни по-късно обаче проектът му се оказал несполучлив на адрес на ул. " Пенчо Славейков “.

Изненадан от старата обитателка, пловдивчанинът обаче не се отказал от желанията си, показал комбинативност и се показал за чиновник в телекомуникационна компания. Под претекст че идва да направи профилактика, той съумял необезпокоявано да огледа стаите, намерил на едно от местата оставени 100 лв., взел ги и си тръгнал.  

Задържаният е направил признания пред служителите на реда. За резултатите от работата на проверяващите по формираните досъдебни производства е известена районната прокуратура.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР