Две от общинските дружества към Община Благоевград, а именно Паркинги

...
</TD
>Две от общинските дружества към Община Благоевград, а именно Паркинги
Коментари Харесай

Две от общинските дружества в Благоевград вече са с нови временни управители

Две от общинските сдружения към Община Благоевград, а точно " Паркинги и гаражи “ и " Арт стейдж енд фест “ са с нови краткотрайни шефове до провеждането на състезания за избора на титуляри, съобщи кореспондент на Blagoevgrad24.bg .

На мястото на Иван Иванов, който ръководеше " Арт стейдж енд фест “ бе определен Христо Климентов.

Кметът изясни, че в последните няколко години доста се е говорило за броя на общинските сдружения и от нуждата те да съществуват. " Още при встъпването си в служба започнах разбор – кое сдружение ни е от изгода и ще носи добавена стойност на жителите на Благоевград и администрацията и от кои няма смисъл “, сподели още той.

По отношение на " Арт стейдж енд фест “ кметът съобщи, че има смисъл това сдружение да съществува, като за шеф предложи Христо Климентов. " Работих с него в последните няколко месеца. Христо е почнал кариерата си в Агенция " Фокус “. Това е човек, който сносно знае по какъв начин с малко пари едно известие да стигне до оптимално доста хора “, добави той.

Христо Климентов сподели за себе си, че от много години се занимава с бизнес в областта на връзките, има две висши образования. " През целия си живот съм се занимавам със основаването на всеобщи връзки. Имам визията да стабилизираме това дружество и то да стартира да дава дивиденти за общината.

Бойко Пандурски пък бе определен за шеф на Общинско сдружение " Паркинги и гаражи “.

" Запознах се с него, когато встъпих в служба. Той е механически началник на Оперативна програма " Благоевград строй ремонт “. Това е индивидът, който работи на терен и управлява всички групи за спешните действия, които се правят в Благоевград. 9 години е живял в чужбина. Защо предлагам Бойко? Предлагам го, тъй като сподели изключителна отговорност и отношение към работата си, има организаторски гений “, сподели кметът за Бойко Пандурски.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР