Две мозъчно-черепни операции са извършени на велосипедиста, който се блъснал

...
</TD
>Две мозъчно-черепни операции са извършени на велосипедиста, който се блъснал
Коментари Харесай

Според свидетел на тежкия инцидент: Велосипедистът се блъснал в отворена врата на автомобил, паднал и си разбил главата

Две мозъчно-черепни интервенции са осъществени на велосипедиста, който се блъснал във врата на спрял автомобил на улица " Генерал Данаил Николаев " и си блъснал съдбовно главата. Това стана ясно при разпитите на очевидците и движимостите лица по делото, което се води от арбитър Иван Бонев в пловдивския областен съд, предава Plovdiv24.bg .

Инцидентът стана в късния следобяд на 3 декември 2021 година. Според обвинителния акт, за придвижване и по несъобразителност е предизвикала гибелта на велосипедиста Георги Попов.

На лидерката са направени проби за алкохол и опиати и резултатите са били негативни. На мястото незабавно се събрали хора, които се пробвали да оказат първа помощ на потърпевшия. Самата шофьорка също била изпаднала в потрес, описват очевидци.

Станчева обяснила пред чиновниците от " Пътна полиция ", че, откакто спряла автомобила, си изтървала на пода мобилния телефон. Отворила малко вратата, с цел да й по-удобно да го вземе. Тогава чула звук и, като се изправила, видяла човек на земята. 

Когато на местопроизшествието дошъл синът на велосипедиста, потърпевшият към този момент бил с превързана глава, а бинтът откъм гърба бил целият пропит с кръв. Бил в схващане, говорел и псувал. Откарали го в болница, където му създали животоспасяваща интервенция.

След това брачната половинка му подписала декларация за нова намеса. Докато велосипедистът бил в отделението по реанимацията, почнал да прави гърчове и чак тогава му създали скенер, описа дъщерята. Образната диагностика посочила, че положението му е по-тежко от хипотетичното и лекуващият доктор неведнъж й се извинил. На идващия ден, 17 януари 2022 година, потърпевшият умрял. 

Георги Попов бил здрав, витален и деен мъж за своите 79 години. Карал велосипед, събирал се с другари, посещавал спортни мероприятия, описаха в правосъдната зала покрусените от загубата му близки.

Самата подсъдима съобщи, че ще даде показания след чуването на всички очевидци и движимости лица. Следващото съвещание е планувано за 2 октомври от 9:30 часа.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР