Две фирми искат да изработят стратегическата карта за шум в

...
</TD
>Две фирми искат да изработят стратегическата карта за шум в
Коментари Харесай

Две фирми искат да правят карта на шума в Пловдив

Две компании желаят да изработят стратегическата карта за звук в околната среда на агломерация Пловдив за интервала 2023-2028 година, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg

Едната компания е " Спектри " ЕООД от София, профилирана в продажбите и производството на измервателна и индустриална техника и съоръжение. Втората е " Фрибул " ООД от Варна, чиято съществена активност са архитектурните и инженерни действия и техническите изпитвания и разбори.

Прогнозната стойност на публичната поръчка, избрана от Община Пловдив, е 69 999 лв. без Данък добавена стойност. Ценовата оферта на " Спектри " ЕООД  е да извърши активността за 67 000 лева без Данък добавена стойност, а на " Фрибул " - за 65 000 лева без Данък добавена стойност. 

Стратегическата карта за звук съставлява план-карта на агломерацията, върху която се нанасят шумовите равнища от превоза, от промишлени действия и от други източници на звук. Определят се регионите с установено превишаване стойностите на индикаторите за звук, които могат да провокират нездравословно влияние върху здравето на хората. Избраният реализатор ще би трябвало да извърши редица замервания на шума.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР