Драматичен театър - Пловдив полага основите на първото театрално изложение

...
</TD
>Драматичен театър - Пловдив полага основите на първото театрално изложение
Коментари Харесай

Драматичният театър в Пловдив полага основите на първото театрално изложение

Драматичен спектакъл - Пловдив поставя основите на първото театрално ревю на 15 и 16 юни 2024 година.

Изложението ще има за своя съществена идея да даде опция на млади създатели да показват свои работни планове пред управителните екипи на професионалните театри в България.

Форумът ще се организира годишно в края на театралния сезон и ще съдържа две съществени събития.Първият ден ще бъде отдаден на младите създатели, техните планове и общественото им показване пред управителните екипи на трагичните театри в България, за тяхна професионална реализация през идната календарна година.

Условията за кандидатстване изискват изпращането на следните документи:описание на плана (до четири страници, шрифт Times New Roman, размер на шрифта 12 (Font size), междуредие 1,5 (Line spacing);

креативен биографии на екипа;

подобен финансов проект за реализация на проекта;

връзки за контакт – телефон и имейл.

При предпочитание могат да бъдат показани спомагателни образни материали към плана.

Крайният период за кандидатстване е 17 май (включително).

До общественото показване и събеседване с управителните екипи на професионалните театри ще бъдат позволени до 15 плана, а създателите им ще бъдат известени за това в период до 4 юни (включително).

Първоначалният асортимент за сходство на плановете, според изисканите параметри, ще бъде сбъднат от комисия на Драматичен спектакъл - Пловдив.

Ръководството на театъра моли претендентите да не изпращат по имейл обемни файлове и предизвиква даването на линкове към уеб сайтове или облачни пространства с качени снимкови или видео материали. Файлове, изпратени посредством краткотрайни линкове към уеб сайтове за изпращане, няма да бъдат прегледани.

Адрес за изпращане на планове - . Вторият ден на театралното ревю ще бъде отдаден на годишна среща на управителните екипи на трагични театри. Тя ще визира настоящи въпроси на театралния мениджмънт в България.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР