Драгомир Драганов встъпи в длъжност като областен управител на Русе

...
</TD
>Драгомир Драганов встъпи в длъжност като областен управител на Русе
Коментари Харесай

Новият областен управител на Русе: Градът и областта трябва да станат притегателен център за инвестиции

Драгомир Драганов встъпи в служба като регионален шеф на Русе с заричане за последователност и гарантиране на почтени и транспарантни избори.

" Областният шеф е проекция на Министерския съвет на територията на района “, сподели Драганов. Той бе безапелационен, че дружно с екипа си ще работи за имиджа и просперитета на област Русе. Водещ приоритет пред него ще бъде стимулирането на бизнеса и привличането на повече вложения.

" Русе и региона би трябвало да станат един привлекателен център за задграничните и локални вложения, ще насърчаваме кметовете и общинските препоръки да развиват тази активност “, безапелационен бе Драганов.

По време на церемонията по последователност, на която участваха представители на държавни и локални институции, досегашният регионален шеф на Русе Данаил Ковачев съобщи, че предава една работеща Областна администрация в положително кадрово положение, оповестиха от ОА-Русе.

" Изключително значимо е да организираме транспарантни и почтени избори за Европейски парламент и Народно заседание “, сподели Драганов, като новият регионален шеф бе безапелационен, че ще направи всичко допустимо изборите на 9 юни да бъдат приети от всички парламентарни сили.

" Областната администрация ще спомага на всички гласоподаватели на региона да упражнят своя избор, като се приключи настроението, което се основава от предишни избори, че има платен избор “, сподели Драганов и увери, че дружно с органите на Министерство на вътрешните работи няма да се позволен операции на идния избор 2 в 1.

Драганов бе безапелационен, че ще работи интензивно и за реализирането на предпочитани за района планове, като измежду тях са построяването на автомагистралата сред Русе и Велико Търново, както и построяването на втори мост над река Дунав сред Русе и Гюргево.

Новият регионален шеф уточни, че ще работи и за развиването на интернационалното съдействие сред България и Румъния. По време на формалната гала той увери присъстващите, че ще работи за положителни контакти с кметовете и общинските препоръки, като ще заложи на връзки, които да са в изгода и интерес на всички жители на района.

На церемонията участваха редица представители на локалната и държавната власт, като измежду тях бяха кметът на Община Русе и ръководителят на Общинския съвет учен Христо Белоев, както и ректорът на Русенския университет проф. доктор Пламен Кангалов. Молебен за здраве и благополучие бе отслужен от Негово Преосвещенство Главиницкия свещеник Макарий, викарий на Русенския митрополит Негово Високопреосвещенство Наум и свещеници от Русенската Света Митрополия
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР