Днес, събота, ще бъде слънчево. След обяд, под влияние на

...
</TD
>Днес, събота, ще бъде слънчево. След обяд, под влияние на
Коментари Харесай

Слънце край морето и краткотрайни валежи над Западна България

Днес, събота, ще бъде слънчево. След обяд, под въздействие на идващ леден атмосферен фронт, над Западна България ще стартира да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и до вечерна тук-там ще превали временен дъжд с гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан юг-югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 28° и 33°, в София - към 28°. През нощта явленията ще продължат, като ще обзет и Централна България, оповестява Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд над масивите от Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали временен дъжд с гръмотевици. Ще духа до сдържан югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра към 22°, на 2000 метра - към 15°. Явленията ще продължат и през нощта, като ще обзет и масивите от Централна България.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до сдържан югоизточен вятър. Максимални температури: 25°-28°. Температурата на морската вода е 22°-24°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 5 ч. и 53 мин. и залязва в 21 ч. и 7 мин. Продължителността на деня е 15 ч. и 13 мин. Луната в София залязва в 3 ч. и 26 мин. и изгрява в 19 ч. и 30 мин. Фаза на луната: два дни преди пълнолуние.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР