Днес граждани, рибари и природозащитници в Монтана са излезли на

...
</TD
>Днес граждани, рибари и природозащитници в Монтана са излезли на
Коментари Харесай

Нинова: Подадохме сигнал срещу противозаконните и опасни действия на министър Стоянов в яз. Огоста

Днес жители, риболовци и природозащитници в Монтана са излезли на обективен митинг против дейностите на министъра на стопанската система и промишлеността. Става дума за създаване на фотоволтаичен парк върху водите на язовир " Огоста ". Това написа водачът на Българска социалистическа партия в профила си във Facebook, оповестиха от пресцентъра на партията.

" Още на 23 декември предходната година, от трибуната на Народното събрание разгласих дейностите на министър Стоянов за рискови, незаконни и в прорез с националния интерес на България. Тогава поех обществено ангажимент да алармирам правоохранителните органи. Направихме го. Парламентарната група на “БСП за България “ подаде сигнала ", посочи тя.

" Поздравявам всички, които милеят за българската природа, за сигурността на хората и за националната сигурност и през днешния ден показаха позицията си. Вярвам, че всички ще създадем нужното да спрем неуместните дейности на Стоянов преди да стане късно ", посочи водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР