Децата от Спортното, които бяха приети в болница заради натравяне,

...
</TD
>Децата от Спортното, които бяха приети в болница заради натравяне,
Коментари Харесай

Столът в Спортното училище остава затворен

Децата от Спортното, които бяха признати в болница поради натравяне, към този момент са добре, само че към момента не са изписани, защото се изчакват проучванията им, заяви за Plovdiv24.bg шефът на учебното заведение Ружка Генова. Тя ги е посетила персонално нощес, с цел да види положението им и да ги поддържа.

" От останалите имаме деца, които се връщат в учебно заведение, а има и такива, които към момента са си у дома по фамилни аргументи. Всички чакаме резултатите с неспокойствие, с цел да разберем каква е истината “, сподели Генова.  

Все още има деца, които се оплакват от болки в корема, сподели още директорката. Ученическият стол остава затворен, а децата от общежитието си обезпечават пакетирана храна извън.

" За нас столът е част от образователно-възпитателния развой, само че към този момент остава затворен. Но истината е, че всички обекти извън, към учебното заведение, си работят и не са затворени “, сподели още Генова.

Иначе всичко друго в Спортното учебно заведение в Пловдив си е обикновено, тече  просветителният развой, както и подготвителният.  Днес даже е имало надпревари на Гребния канал.  

" Чакаме резултатите, тъй като не отхвърлям, че нещата са притеснителни. Но и не трябва да хвърляме етикети, преди да сме сигурни ", сподели още Ружка Генова.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР