Детето, което падна от стена за катерене в голям търговски

...
</TD
>Детето, което падна от стена за катерене в голям търговски
Коментари Харесай

Затвориха стената за катерене в мола след инцидента с детето

Детето, което падна от стена за катерене в огромен търговски център в Пловдив, е в положително здравословно положение. Минути след случая детото е постъпило в болнично заведение, с цел да получи най-адекватната помощ. Направен му е повсеместен обзор от ортопед и скенер. Не са открити фрактури и счупвания, които се надявам да бъдат доказани и при вторичния обзор, заяви за Plovdiv24.bg шефката на " Пловдив Плаза " Александрина Янева.

Височината, от която пада детето, е към 2 метра. Родителите и чиновниците на стената са били наоколо. Не е имало спазъм, не е имало епилептичен потрес, без никаква заплаха за живота е детето, тъй като такава височина не подготвя за сходен вид крайни терзания, изясни тя.

" Обнадеждени сме за положението на детето, че ще остане единствено с уплах, а здравословното му положение ще бъде непокътнато " - сподели още Янева.

Допълни, че думите й могат да се ревизират от записите на камерите. Ръководството на мола е в контакт с родителите на потърпевшото дете и с наемателя. 

Стената е затворена за визити пред идващите дни, с цел да се открият аргументите за случилото се. Предстои градивни специалисти да създадат инспекция на положението на въжетата, катарамите и спомагателните уреди. Наемателят има настояща застраховка на обекта, а РЗИ прави регулярни инспекции на положението и редовността на оборудването.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР