Десетки паднали дървета, апокалиптична гледка като след война, това е

...
</TD
>Десетки паднали дървета, апокалиптична гледка като след война, това е
Коментари Харесай

Пловдив е като след война, погромът от паднали дървета е в целия град

Десетки паднали дървета, апокалиптична панорама като след война, това е останало в Пловдив откакто нощес се снегът провокира съществени вреди за хиляди левове.

От фотоси и сигнали на жителите Plovdiv24.bg  видя, че в града под тепетата няма непокътнат регион. Голяма част от хората винят общинското предприятие  " Градини и паркове " за това, че не са създали нужната санитарна сеч през есента, което в композиция с тежкия и влажен сняг и към момента неопадалата листна маса е асъдействало до сериозното състояние.

Въпреки че екипите на общинските предприятия дружно с пожарникари и доброволци са на крак  още от през вчерашния ден вечерта, ще е належащо още време до момента в който се разчистят отломките изцяло.

Ето какво споделят пострадали:

" Върху нашият автомобил е паднало голямо дърво и от сутринта е вървене по тъгите. От инстанция на инстанция. Всяка инстанция ни трансферира на идната. Моля за подпомагане в случай че има някой осведомен с процедурата. Необходим ни е протокол за вреда, с цел да предявим искания към общината. "

" Ако " Паркове и градини " си изпълняваха отговорностите - подкастряне на дървета и премахване на компрометирани такива, вредите щяха да са надменно дребни. За какво гражданско съзнание приказваме, откакто подаваме сигнали и те са пренебрегнати, уповавам се несъзнателно! "

Освен клони, които висят застрашително на бул. " Пещерско шосе ", единият светофар се е отворил да не заблуди някой, който пътува в посока " Прослав ", предизвестява водач.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР