Десетки граждани присъстват в заседателната зала на пловдивския общински съвет

...
</TD
>Десетки граждани присъстват в заседателната зала на пловдивския общински съвет
Коментари Харесай

Слави Георгиев: Срещу 9 милиона щяхме да изместим задръстването със 100 метра

Десетки жители участват в заседателната зала на пловдивския общински съвет за разискване на предлагането за дефинитивно прекъсване на пробива при Водната палата, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Още при започване на полемиката общинският консултант предложи да се вземе решение, с което непрекъснатата комисия по бюджет и финанси да уточни стимулирана сума за наказателна клауза и възобновяване на настилката. По думите му, това е единственият метод общинските съветници и жителите да бъдат уверени, че средствата са действителните суми.

" Дълга беше борбата. Срещу 9 милиона лв. щяхме да изместим задръстването със 100 метра на кръстовището " Чифте баня ". Спирането ще коства сериозна финансова сума: 593 000 лева за осъществените действия и 150 000 лева за процедура за възобновяване на терена " - сподели Георгиев. 

" Как никой не се сети да напомни, че тази точка я има и съществува с помощта на Политическа партия ГЕРБ, която внесе предлагането за прекъсване на пробива? " - попита ръководителят на групата съветници Йордан Илиев. По-късно в ново изказване той пропомни, че в петък, на съвещанието на правна комисия, с помощта на гласовете на ГЕРБ, предлагането е изтеглено. " Булевард " Марица " беше прекрасен, уповавам се да го възстановят в порядъчен тип. Беше изработен в мандата на ГЕРБ " - сподели още Илиев.

По предложение на общинските съветници дадоха думата на жители, по авансово направен лист.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР