Демонстрация по извънградската линия и обратно направи полски електробус, отличен

...
</TD
>Демонстрация по извънградската линия и обратно направи полски електробус, отличен
Коментари Харесай

Електроавтобус мина по линията Пловдив - Асеновград

Демонстрация по извънградската линия и назад направи полски електробус, отличен със специфичен плакет за извънреден новаторски артикул от Международния механически панаир. Без да зарежда в допълнение батериите си, екологичното возило мина близо 60 км. Той развива 50 км/час в градска среда, а отвън нея може да се движи със 130 км/час.

" Нашите електроавтобуси са нископодови, нямат напречни стъпала и са налични за трудноподвижни хора и за майки с колички. Иновативни са, тъй като батериите им са на пода, което ги прави постоянни. Различните разновидности на потенциала на батериите разрешават изминаване от 140 до над 300 км “, разяснява районният шеф на компанията Марчин Завадски.

Той посочи, че създават 8, 10 и 12-метрови бусове, като са избрали да създадат премиера на екологичните возила за Балканите на Пловдивския панаир и към този момент има интерес от няколко български общини.

" Избрахме да представим в Пловдив 10-метров бус с 85 места, от които 25 седящи, както и място за хора с увреждания. Екоавтобусите могат да се зареждат на електрическите станции, които към този момент са инсталирани в градовете за електрически автомобили, само че зареждането става постепенно. Затова се построяват по-мощни станции, показани от наши сътрудници, чиято новаторска разработка получи златен орден на Техническия панаир “, уточни Завадски.

" Искаме да си сътрудничим с български компании, тъй като тактиката ни е да имаме локални сътрудници “, ръководителят на Полското външнотърговско посланичество у нас Владислав Кшищоф. Той посочи, че сервизното обслужване ще бъде обезпечено от българска компания, чиито екип ще премине образование в Полша, след което ще получи узаконяване за сервиз и поддръжка за цялата страна.

" Нашите електробуси са напълно полски план, основан в името на чистотата на въздуха и понижаване на шума в околната среда. В компанията ни работят 60 индивида, като инженерният екип е от 8 експерти. Гаранцията на екоавтобусите по стандарт е 4години “, уточни полският управител. Той добави, че възнамеряват да създават 150 рейса годишно.

Мениджърите от Полша се срещнаха със заместник-кмета на Асеновград Теньо Манолов, който прояви интерес към спецификацията на екологичните рейсове.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР