Демократична България (ДБ) и Продължаваме Промяната (ПП) внасят искане за

...
</TD
>Демократична България (ДБ) и Продължаваме Промяната (ПП) внасят искане за
Коментари Харесай

ПП и ДБ предлагат временна парламентарна комисия за Пловдивския панаир

" Демократична България " (ДБ) и " Продължаваме Промяната " (ПП) внасят искане за основаване на краткотрайна парламентарна комисия, която да откри всички обстоятелства и условия към " харизването " на Пловдивския панаир на, почетен консул на Руската федерация в Пловдив.

В проблема с Пловдивския панаир е доста видна разликата сред говоренето за битка с корупцията, битка с съветското въздействие, с Евроатлантизма от една страна и въпреки това обаче са дейностите в тази посока. Това сподели от " Продължаваме промяната ", съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .

По думите му виждаме по какъв начин Пловдивският панаир отива при почетния съветски консул,а това е резултат от дългогодишни решения почнали през 2006 година, когато ГЕРБ към момента не са били на власт.

" Ще извикаме културния министър проф.  , с цел да забележим какви стъпки би трябвало да се подхващат, с цел да се трансформира Панаирът в монумент на културата. Това е допустима стъпка, с посредством, която да бъде предотвратено последващото надстрояване на сегашния Пловдивски панаир ", сподели още Минчев.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР