Делото срещу 56-годишният Кольо Колев, обвинен за убийството на приятеля

...
</TD
>Делото срещу 56-годишният Кольо Колев, обвинен за убийството на приятеля
Коментари Харесай

Убийството в Кючука: Моля те, Кольо, недей, спри!

Делото против 56-годишният Кольо Колев, упрекнат за убийството на приятеля си по чашка Тони Тоневски, стартира с разпит на очевидци в Окръжния съд в Пловдив. Срещу Колев е повдигнато обвиняване за това, че на 08.07.2023 година в Пловдив, пред аведение в квартал " Южен “ съзнателно е умъртвил Тони Тоневски (60 г.), като гибелта е настъпила на 14.07.2023 година, предава  Plovdiv24.bg

Колев бе доведен под ескорт от пандиза, където се намира към този момент 10 месеца. На предходното съвещание за неотклонение, само че окръжните съдии не я трансформираха. Днес стана известно, че и апелативните съдии са удостоверили задържането под стража. За днешното съвещание бяха призовани 11 очевидци, само че четирима от тях не се явиха. Преки очевидци на побоя станали две млади майки. 

В оня ден мъжете били очевидно пияни. Скандалът почнал в кръчмата, когато Тони напсувал Кольо на майка, а на излизане от помещението блъснал колелото му. " Моето колело ли ще буташ? " - реагирал Кольо и почнал да удря приятеля си по главата. Боят траял към 3-4 минути. Налагал го първо с ръце, а, когато  паднал на земята, го ритал няколко пъти. " Моля те, Кольо, недей, стой " - се молел по-възрастният мъ.

Едната майка почнала да звъни на незабавния телефон 112 и в този миг се появил различен човек, който усмирил побойника с думите " Ай стига, бе! ". По-късно денем другата отишла в близкия парк с детето си и видяла бития да лежи на скамейка без обувки и с съвсем свален панталон, а до него имало огромна бутилка бира. Според дамата, още тогава той не е бил в схващане.

Няколко дни по-късно Кольо се похвалил на различен другар, че е набил Тоневски пред заведението на Боснака. Споделил, че се били скарали и по тази причина го съборил с юмруци на земята. Пред него споделил, че се тормози, че не е виждал Тони откогато го пребил. Приятелят самичък отишъл в полицията да рапортува за побоя. Тогава Тони Тоневски към този момент е бил умрял и по-късно самият Колев бил арестуван.

Разпитът на останалите очевидци и движимостите лица ще продължи на 5 юни.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР