Читателка на Plovdiv24.bg потърси медията ни във връзка с новината

...
</TD
>Читателка на Plovdiv24.bg потърси медията ни във връзка с новината
Коментари Харесай

Обрат! Клиентка на мола: Момче крещеше Дай ми бокса, сега ще ги убия тук, ще ги утрепя

Читателка на Plovdiv24.bg потърси медията ни по отношение на новината , която е основана на 100% информация от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив.

Според дамата обаче нещата въобще не са били такива. Даваме й думата в този момент:

" Ситуацията въобще не бе такава, каквато е разказана. В момента, в който аз и мъжът ми излизаме от мола, три деца са във въртящата се врата, бутат я суперсилно, тя ме удря в гърба и ме изхвърля на открито.

Мъжът ми се връща и ги пита " Кой го направи, желая да се извиниш ". Тогава те започнаха да се репчат и да се държат нападателно към нас - щели да ни набият. Тръгнахме, а те продължиха да викат след нас - по какъв начин сме били страхливци, да сме се върнели, желали да се бият с нас. Беше доста грозна картинка.

Следо това мъжа ми го вкараха още веднъж във въртящата се врата и го напръскаха с пикантен спрей. Той влезе във вътрешността в мола и се държеше за очите, казвайки " С какво ме напръскахте? ". Чувам едно момче да споделя " Дай ми бокса, в този момент ще ги убия тук, ще ги утрепя " и размахваше бокс във въздуха.

После започнаха да ни преследват по " Гладстон " и да крещят по какъв начин ще ни утрепят. Влязохме в един магазин. Полицаите ми споделиха, че сме арестувани, тъй като имало потърпевш младеж. Аз им споделям " Хора, ние сме пострадалите, аз съм с притисната ръка, която е синя сега ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР