Читател на Plovdiv24.bg разказа за неприятно изживяване в KAT-Пловдив. Ето

...
</TD
>Читател на Plovdiv24.bg разказа за неприятно изживяване в KAT-Пловдив. Ето
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Докога ще търпим този цирк и рекет от сополанковци пред КАТ?

Читател на Plovdiv24.bg описа за неприятно преживяване в KAT-Пловдив. Ето какво ни написа той:

Бих желал да попитам докога ще поносим този цирк на паркинга пред КАТ? Докога пет годишни сополанковци ще рекетират жителите, който имат да свършат някаква работа там, с изречения като " дай някоя стотинка, батко и щА ти вардя колата ". 

От какво ще ми я пазиш? Кой ми я пази пред нас? Кой ми я пази като спра пред другар или пред заведение? Кой ми я пази, до момента в който съм на работа? 

Ето че през днешния ден, както всякога, постъпих неуместно и още веднъж не пожелах да се поддам на пет годишния СОПОЛАНКО. Този път обаче очевидно беше сериозен. 

След като си свърших работата, което изненадващо ми лиши не повече от петнадесет минути, заварих колата си с откраднат ляв мигач. 

Не беше строшен или изкъртен, а беше свален по може би най-правилния метод, с цел да бъде непокътната цялостта му.

Пиша до Вас, тъй като от предишни случаи знам, че чиновниците на реда не се занимават с сходни " ниско бюджетни " вандалски прояви. 

Като жител на Република България, който за разлика от контингента, обитаващ въпросния паркинг, е заставен да заплаща налози и такси, запитвам аз по кое време някой ще вземе някакви ограничения? Кога някой ще се погрижи за нас, жителите, които колкото и добре да живеем сме принудени въпреки всичко да отскачаме до КАТ по някакви въпроси, да сме спокойни, че когато колата ни е оставена пред тази институция ще си я намерим в същия тип, в който е била и до преди този момент?

Докога родителите на тези дребни рекетьорчета ще бъдат почитани за какво децата им не са на детска градина или учебно заведение? И последно, само че не и по значимост, бих желал да попитам кой ще ми заплати не изчезналата пластмаса, а времето което ще изгубя да я открия и оправя, тъй като до момента в който това не се случи, подлежа на наказване?

Ако и вие станете очевидци на нещо, което съгласно вас заслужава да бъде оповестено, можете да ни изпращате сигнали, фотоси и видеа на електронната ни поща , на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни .
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР