Бургаските полицаи са разкрили самоличността на мъжа, , съобщиха от

...
</TD
>Бургаските полицаи са разкрили самоличността на мъжа, , съобщиха от
Коментари Харесай

Мъжът с оранжевото яке, обвинен, че е убил котката в Бургас, със странно обяснение

Бургаските служители на реда са разкрили самоличността на мъжа,, оповестиха от ОДМВР – Бургас за Burgas24.bg . Пред униформените той е споделил, че животното било " несъответстващо и в окаяно положение “, както и " дезориентирано и окървавено “.

Инцидентът на ул. " Гурко “ е зародил 21 декември, прецизираха от бургаската полиция.  Заснетият във видеото мъж с оранжевото яке е 49-годишен бургазлия, който сега не се намира България. Човекът е обяснил, че до момента в който се придвижвал по улицата забелязал против него да се движи котка в несъответстващо и окаяно положение, която била дезориентирана и окървавена. Думите му се потвърждавали от очевидец, разпитан от полицейските чиновници, който подозирал, че котката е била блъсната от автомобил, преминаващ по ул. “Гурко ".

С цел изясняване на елементи по случая с 49-годишния бургазлия ще се проведат спомагателни дейности при завръщането му в България. Към момента са конфискувани видеозаписи от камери, ситуирани наоколо до мястото на случая, като са разпитани и голям брой очевидци.

Събраните по случая материали ще бъдат докладвани в Бургаска районна прокуратура по подготвеност.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР