Бургас ще е домакин на международния Гимнастически фестивал Златни години“

...
</TD
>Бургас ще е домакин на международния Гимнастически фестивал Златни години“
Коментари Харесай

Бургас ще е домакин на международния Гимнастически фестивал Златни години

Бургас ще е хазаин на интернационалния Гимнастически фестивал " Златни години “ Golden Age Gym Festival за хора над 50 години, плануван за 22 – 27 септември 2024 година.

Приемането на семейството се състоя по време на фестивала Golden Age Gym Festival 2022, който се организира в Португалия - остров Мадейра, в интервала 02.10 – 08.10.2022 година В него особено присъединяване взе представителният тим на Бургас.

Подробности, свързани с организацията на спортното събитие, бяха разисквани през днешния ден по време на среща сред кмета и състезателите от представителния тим на Бургас. На нея участваха още зам.-кметът Диана Саватева, ръководителят на Общинския съвет проф. Севдалина Турманова и шефът на дирекция " Спорт “ в Община Бургас Веселина Деведжиева.

Събитието е грандиозно по своите мащаби и ще способства за популяризирането на Бургас като туристическа дестинация. Бургас ще има опцията да покаже своите обичаи в гимнастиката като спорт и метод за упражняване на двигателната интензивност като здравословен метод на живот за хората над 50-годишна възраст.

Предстои двегодишна сериозна подготовка за събитието, в която е належащо да се включат в организационния комитет представители както на Община Бургас, по този начин и на всички бургаски клубове по художествена гимнастика.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР