Браво за смелостта на Диана Димитрова!, написа в профила си

...
</TD
>Браво за смелостта на Диана Димитрова!, написа в профила си
Коментари Харесай

Певица от Бургас също се оплака, че била бита

" Браво за смелостта на Диана Димитрова! ", написа в профила си във Facebook поп певицата Красимира Иванова. Младата жена е сестра на бургазлийката Нели, първата победителка в " Сървайвър " през 2007 година

" Като жена, минала през това, изцяло съзнавам, че мълчанието не е решение! Колкото повече мълчите и простите, става по-лошо и по-лошо. Мъжете, които нанасят физически и душевен тормоз, са мъже единствено по полови белези ", гневи се изпълнителката.

" Аз не желая да разгласявам на всички, само че признанието на актрисата Диана Димитрова ме подтикна да споделя, че и аз съм една от многото дами, които са станали жертва на физически и душевен тормоз ", сподели за " " Иванова.

Сестрата на БГ сървайвърка №1 обаче не пожела да издаде самоличността на мъжа, който й е посягал. Не разясни и в какви връзки е била с насилника, тъй като по думите й " случилото се е към този момент зад тила й ". Въпреки това Красимира Иванова е безапелационна, че " синините се заличават, раните зарастват, само че душевните рани - в никакъв случай ".

" Съчувствам на Диана Димитрова и с тази цел написах за издевателството над мен ", добави певицата.

Бургазлийката не разкри и какъв брой съществени са били нанесените й преди няколко години контузии.

" Психическият тормоз е също доста тежък. Например непрекъснато да те наскърбяват, и то изцяло несправедливо ", посочи Красимира Иванова.

Поп изпълнителката добави, че към този момент е построила безусловно ясна позиция към насилието. " Тези дами просто не би трябвало да разрешават сходно отношение от който и да било - дали сътрудник, дали брачен партньор, дали родственик, няма никакво значение. Трябва да станат и да заявят достолепието си. И най-много да не ги е боязън ", прикани посестримите си по орис Иванова.

Тя е уверена, че в случай че тормозът не бъде кръстосан в самото начало, той наложително ще се повтори.

" Статистиката сега е ужасяваща. Обществото не трябва да си затваря очите за този проблем, тъй като той е огромен. Аз към този момент познавам доста малко дами, които не са били, наблягам, жертви на принуждение - каквото и да е то, дали физическо, дали психическо, или и двете, което е доста неприятно ", сподели още Красимира Иванова.

Поп певицата е сигурна, че най-ефикасното средство за избавление от насилието е прекратяването на всякаква връзка с побойниците.

" Аз самата се спасих по този начин. Прекратих всички контакти с този човек. Най-трагичното е, че жертвите не получават съвсем никаква помощ от правораздавателните органи ", вайка се сестрата на Нели от " Сървайвър ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР