Болницата за плюшени мечета ще работи“ днес и утре. Това

...
</TD
>Болницата за плюшени мечета ще работи“ днес и утре. Това
Коментари Харесай

Болницата за плюшени мечета в Пловдив ще работи днес и утре

Болницата за плюшени мечета " ще работи “ през днешния ден и на следващия ден. Това оповестяват от Асоциацията на студентите медици в България, които за 12-та година провеждат самодейността взаимно със студенти от медицинските университети в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен и Стара Загора, предава Българска телеграфна агенция. “Болница за плюшени мечета " е план, ориентиран към деца на възраст 3-9 години. Целта е посредством игри и занимания децата да схванат, че визитите при лекаря не са страшни, както и че заболяването е естествена част от живота и не би трябвало да се опасяват да я преодолеят и да споделят. Кампанията оказва помощ и на студентите да се срещнат от близко с детските страхове и безредици и да се опитат занапред да изградят връзката доктор – дете (пациент), по предписание основаваща се на взаимно доверие и топлина.

В деня на " прегледите “ всяко дете носи своя плюшена играчка, която ще бъде “пациент ". Влизайки в ролята на родител, детето ще показа недоволствата на “своето дете " и ще получи рекомендации за здравето му, дадени от студентите. Бъдещите лекари ще покажат на децата съществени операции, които се правят при обикновен обзор.

В София " болничното заведение “ ще отвори порти на 3 декември, 10:00 до 16:00 ч., в " София кръг мол “, в Плевен – на 3 декември, в " Панорама мол Плевен “ от на следващия ден в 10:00 до неделя в 16:00 ч. В двата почивни дни " болничното заведение “ ще работи и в Пловдив – в търговски център " Плаза “, от 10:00 до 16:00 ч., в търговски център " Галерия “ в Стара Загора от 10:00 до 16:00 ч. и в търговски център " Галерия “ в Бургас от 10:00 до 16:00 ч. Болницата за плюшени мечета ще работи във Варна, в неделя от 11:00 до 18:00 ч.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР