Артисти и професионалисти от различни сектори, които използват изкуството като

...
</TD
>Артисти и професионалисти от различни сектори, които използват изкуството като
Коментари Харесай

Уъркшоп за хората на изкуството предстои в бургаската библиотека

Артисти и експерти от разнообразни браншове, които употребяват изкуството като инструмент в своята работа, могат да вземат присъединяване в работилница за имерсивни и сетивни театрални подходи " Осезаеми креативен пътеки ", проведена от “Inner Theater Company " - София и Регионална библиотека " Пейо К. Яворов " в Бургас. 

" Осезаеми креативен пътеки " сплотява методите и практиките на имерсивен и осезателен спектакъл и детайлите на систематичното фасилитиране на артистични процеси. Уъркшопът е ориентиран към експерти от разнообразни браншове, които употребяват изкуството като инструмент в своята работа с разнообразни групи хора (артисти, фасилитатори, учители, културни дейци, антрополози, психолози), имат интерес към имерсивни подходи или биха желали да развият уменията си в тази посока.

Имерсивните (потапящи) и сетивни представления физически и прочувствено въвличат фена в света на историята и го трансформират в деен участник, а постоянно даже и в съавтор на историята.

Работилница " Осезаеми креативен пътеки " ще започва на 11 май т.г. вечерта с едночасова онлайн сесия и ще продължи присъствено в Регионална библиотека " Пейо К. Яворов " на 13 и 14 май.

Броят на участниците е стеснен до 12 души, което дава отлична опция за самостоятелна и групова работа. Ателието ще се организира без такса участи.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР