Арика Адамс и Прея бяха българските представители в музикалното предизвикателство

...
</TD
>Арика Адамс и Прея бяха българските представители в музикалното предизвикателство
Коментари Харесай

Пловдивчанката Арика Адамс: В момента, в който се завърнах в България, ме заля вълна от вдъхновение

Арика Адамс и Прея бяха българските представители в музикалното предизвикателство " Trace Talent Europe ", което се организира на три европейски местоположения - в Белгия, Франция и България през май и юни тази година. В рамките на месец Арика Адамс имаше опцията да показа освен своето творчество, само че и България на разнообразни подиуми в Брюксел, Марсилия и София.

" В момента, в който се завърнах в България, ме заля вълна от ентусиазъм и се почувствах подготвена да пристъпя самоуверено напред и да издам още една ария от идния ми албум, който ще бъде публикуван през есента на 2024 година ", споделя младата певицата след дългото и прочувствено пътешестване. Песента " Oh my lovely " ( " О, мой обичан " ) ще излезе на 10-и юли в 00:00 във всички стрийминг платформи.

За песента

" Oh my lovely " е третият сингъл от идния албум на Арика Адамс. Песента е част от приказката, която ще бъде разказана в дебютния ѝ албум. Началото ѝ бе сложено още с парчето " Lies ", дебютно за певицата, последвано от втория сингъл на Арика " Bird of Prey ". " Oh my lovely " в корените си е любовно писмо към природата и морето. Песента е многозначна, разрешава на слушателя независимост на интерпретация, с цел да може всеки да осмисли по собствен метод своето обичано нещо.

Сингълът е написан преди към 4 години, само че тематиката постоянно ще е близка до сърцето на Арика. " Винаги съм се чувствала най-добре когато съм или на сцената или във водата. Всеки път, в който изляза от морето се усещам преродена и заредена. Много правя оценка обстоятелството, че пребивавам толкоз покрай нашето магично море и че имам опцията да се любувам на него! ", описа Арика.

Текстът на песента " Oh my lovely " е написан от самата Арика Адамс и нейна близка другарка и текстописец Ann Bailey. Композитори на музиката са Арика, Ann Bailey и Даниел Иванов.

" Песента беше спряла да пораства с мен и с времето имаше потребност от в допълнение внимание, с цел да репрезентира най-автентичното ми аз. Затова, когато с Даниел започнахме да си представяме по какъв начин ще звучи албума, той направи превъзходен нов аранжимент, в който включихме живо осъществяване, отпред с френския мултиинструменталист Нико Алкараз, който е зад маската на Givdøl ", разкрива младата певица.

Към момента Арика и Даниел не престават да работят интензивно върху нейния дебютен албум, като остава напълно малко до цялостното му довеждане докрай. Двамата също имат колаборация под името HOLY PEAKS, с която към този момент са осъществили два сингъла. Единият - " Daylight " сега се върти в ефира на няколко националноизвестни радиа в България, както и в радио BBC във Англия. Двамата се дефинират като " машина за изкуство " и стремежът им е да основават музика отвън рамката.

Какво следва на Арика

След присъединяване си в " Гласът на България " и eвропейското турне с " Trace Talent Europe ", 21-годишната изпълнителка се приготвя да издаде дебютния си албум през есента на 2024 година Седем от частите са към този момент подготвени, като са планувани клипове за множеството песни от албума. Арика също е формирала тайфа, с която да стартира да прави концерти онлайн, с цел да споделя пълноценно с публиката любовта към музиката.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР