Арестуваният с екстази 17-годишен тийнейджър е ученик в елитно пловдивско

...
</TD
>Арестуваният с екстази 17-годишен тийнейджър е ученик в елитно пловдивско
Коментари Харесай

Арестуваният в Пловдив ученик е от елитна гимназия, вижте раницата му!

Арестуваният с екстази 17-годишен младеж е възпитаник в елитно пловдивско учебно заведение, което е известно с положително име в града. Задържането не е станало по време на час пред погледите на съучениците му, само че на територията на учебното заведение, съобщи  шефът на ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив старши комисар, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" За да продаваш едно хапче по 50 лв. - учудващо е, очевидно има хора с много благоприятни условия, би трябвало да се замислим като родители " - разяснява заместник-апелативният прокурор Румен Попов. 

При претършуване в дома на ученика е открит различен тип опиат. Това евентуално ще се отрази на обвиняването, и то ще е по-тежко. Наказанието за владеене на опиати е до 15 години затвор, само че защото е малолетен, за него е 8 години. Колко ще му наложат, зависи от съда. 

Задържането на ученика и разкриването на лабораторията в Сопот са осъществени през последните 2 или 3 часа, с цел да не се наруши конспиративността на интервенцията. Разследването на лабораторията е в начален стадий и занапред ще се откриват спомагателни обстоятелства и връзки. 

В акцията в зоната на Апелативна прокуратура - Пловдив, в която влизат областите Пловдив, Хасково, Стара Загора, Кърджали, Смолян и Пазарджик, са повдигнати обвинявания на 50 лица по остарели досъдебни производства по линия на наркоразпространението. Само за Пловдив обвиняванията са 18, а по по-стари производства са осъществени 11 претърсвания и са арестувани три лица. Има импортирани и претенции за задържане под стража.  

Над 500 чиновници с полицейски пълномощия работят на терен, добави старши комисар Костадинов. 

Подробности гледайте в прикаченото видео!

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР