Албена Чавдарова, която бе жертва на брутална агресия на друг

...
</TD
>Албена Чавдарова, която бе жертва на брутална агресия на друг
Коментари Харесай

Това е джипът на жената, която отнесе псувни и агресия от обезумял шофьор

Албена Чавдарова, която бе жертва на брутална експанзия на различен лидер измежду бял ден на многолюден бул. в Пловдив, сподели през днешния ден пред камерата на Plovdiv24.bg какво е положението на автомобила й.

В галерията и видеото сами можете да се убедите какви са материалните вреди по возилото.

Преди това дамата описа своята позиция за това, което се е случило на надлез " Родопи ":

" Необяснимо за мен, в случай че автомобилът на господина бе много надалеч от кръстовището. Аз направих противоположен завой на зелен светофар и се пристроих в междинната лента. Таванът на колата бе отворен. Моята другарка, която бе до мен, ми сподели " Този форсира мотора, с цел да те настигне ".

Изпревари ме отдясно, засече ме внезапно със спирачки и слезе от автомобила. Аз съумях да подвигна стъклата и да заключа вратите. Опита се да ме удари през люка и тогава счупи едното огледало. След това счупи другото огледало, което не се вижда на клипа, само че се чува и направи още вреди по вратата.

През цялото време псуваше и крещеше " Ще ти разбия главата, ще те убия ". Моята другарка е онкоболна и малко преди този случай научи, че би трябвало да стартира химиотерапия, а аз реших да я разсея от тези мисли и да се разходим някъде.

Имаше 10-15 автомобила зад нас, само че безусловно никой не слезе да помогне. Досега не ми се е случвало да ме атакуван. Хората не би трябвало да си мълчат при сходни обстановки, тъй като експанзията на пътя стана пандемия. Не бива да ни е боязън, тъй като по този метод учим децата си на нещо доста брутално по този метод, като прикриваме експанзията.

Ще диря правата си по правосъден ред. Шофьор съм от 1993-та година и до момента нямам нито едно нарушаване с изключение на едно погрешно паркиране. Карам деликатно и не съм нападателен водач ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР